logo reikilicorne afbeedling van strand  
  dirty msie fix gif
Licorne  
Cursus aanbod  
 
 
Massage cursus:
leer masseren in 8 weken!

De basiscursus intuïtieve massage is een cursus van 8 weken voor mensen die willen kennismaken met massage en willen leren hoe je iemand een ontspannende, maar tegelijk herstel bevorderende massage kunt geven.

Deze cursus is ook geschikt voor mensen die van masseren hun beroep willen maken, als zelfstandige of masseur in loondienst bij een sauna, hotel, kuuroord of vakantiepark.

Met het geven van een (ontspannings)massage kunnen we een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid, balans en ontspanning van onszelf en anderen. Massage heeft een gunstige uitwerking op spieren en weefsels, ook het zenuwstel, hartslag en ademhaling komen tot rust.

De technieken die geleerd worden, zijn een combinatie van klassieke massage, drukpuntmassage en intuïtieve massage.

Na afloop van de cursus zult u in staat zijn om iemand een massage te geven van 1 á 1.5 uur.

De massage wordt in kleine groepen van max. 4 personen gegeven. We oefenen in tweetallen, door de kleinschaligheid is er veel aandacht voor de cursisten en wordt het lesstof beter opgenomen. Het is niet nodig om een proefpersoon mee te brengen, doordat we op mekaar oefenen leren we om een massage te geven en ervaren we hoe de technieken aanvoelen.

U moet naast de cursusavonden rekening houden met 8 á 10 uur p/w thuisstudie / oefenen.

Kosten bedragen € 300,- te betalen voor aanvang cursus.

Na inschrijving ontvangt u per email een bevestiging en de factuur voor deze cursus, in de mail wordt ook aangegeven welke benodigdheden u dient mee te nemen tijdens de cursus avonden.

Deelnemers vullen het inschrijvingsformulier in.

CERTIFICAAT:
De cursus wordt afgesloten met een certificaat en het handboek massage.


 
Advertentie
© 2017 Webdesign by Black Cat Studios